За резервации

Телефон +359 89 4947948
Facebook Facebook

Комплекс Царско Село

Комплекс Царско Село (5 / 1)

/Спортен Комплекс Царско Село предлага отлични условия за минифутбол, футбол 9 и футбол 11. Запазете онлайн тук. /
Намира се на СОФИЯ, Околовръстен път 72. Комплекс „Царско село“ предплага перфектни условия за футбол, като залата е сред най-модерните на балканите. Терените работят целогодишно, като има 2 закрити и един открит за минифутбол. Терените са със стандартни размери за минифутбол (20м на 40м), а настилката е в перфектно състояние. Освен това има голям терен за футбол 11 (120 на 44 м) и за футбол 9 (60м на 44 м). Комплексът разполага още със съблекални, платен паркинг и също така безплатен паркинг. Осветлението в залата е на много високо ниво, както през деня, така и вечер. Вътре в залата има и магазинче с голям асортимент от напитки и храни. Безплатно се предоставят топка и потници.

Футбол 6

Разполага с 2 осветени терена в зала и един неосветен навън, съблекални, кафе, топка и потници. В момента се изграждат още няколко открити терена за футбол 6, като е предвидено и всички те да имат осветление.Футбол 9

Разполага с терени за футбол 9 като се играе или в центъра на голям терен (за футбол 11) или голям терен се разделя през средата - стават 2 терена за футбол 9 - 60 на 50 метра. Има опция да се играе по допълнителни жълти линии, които правят терена да е 60 на 40 метра, които са по стандарт.

Футбол 11

Разполага с 2 терена изкуствена трева и 1 терен с естествена трева. Нивото на поддръжка е много високо.

Къде се намира?

Детайли

За резервации +359 89 4947948
Facebook Facebook
Цена Футбол 6 *
Дължина 40
Широчина 20
Паркинг Да
Душове Да
Топка Да
Маркировъчни потници Да
Съблекални Да
Кафе Да
*Когато запазвате терен не забравяйте да кажете, че сте от Вамбос, за да ползвате специалните, по-ниски цени за наши хора!
Имам нужда от помощ