Ясни са групите на Vambos Balkan Cup 3

Вчера вечерта беше изтеглен жребия за Вамбос Балканска Купа 3. Турнирът отново ще бъде с леки промени в регламента, като ще участват 16 отбора в 4 групи по 4. От всяка група се класират топ 2, а другите 2 отпадат. Правилата за провеждане на срещите, ще са по класическия за турнирите на Вамбос регламент.Група А-              -Амфетико (София)

-              -ФК Белград (Белград)

-            -Wild Card

-            -Mosnita Noua (Timisoara)   

     

Амфетико се подвизават в момента в зимното издание на Вамбос Раковски Шампионска Лига. Отборът спечели летния турнир, който им даде право да участват на Балканска Купа 3.

ФК Белград са шампионите на първия формат на Вамбос за Сърбия.

Wild Card е отбор, който ще бъде обявен съвсем скоро от организаторите на Вамбос.Mosnita Noua (Timisoara) Отборът е финалист още в първия си сезон на Вамбос, град Тимишоара. Въпреки че загуби и остана със сребърните медали, получиха квота за Балканска Купа 3.

Група Б-            -Карамба (Пловдив)

-            -Мамино Анчии (Стара Загора)

-            -Joga Bonito (Cluj- Napoca)

-            -ФК Стрелбище (София)

Карамба са редовен участник и многократен шампион във Вамбос Пловдив. Те взеха и участие в първото издание на Вамбос Балканска Купа.


Мамино Анчии спечелиха купата на Вамбос за сезон Май –Юни в Стара Загора. Това е първо участие за тях на Балканска Купа.


Joga Bonito те също са шампиони от сезон Май –Юни, но в румънския град Клуж. Те също за пръв път играят на Балканска Купа.