Vambos Първа Лига(Седмица 6)-Обзор

Vambos Първа Лига(Седмица 6)-Обзор

Седмица 6 бе открита с двубой между съставите на Сините-Physio BG и А Отборът, на Стели Иванов. Мачът ни представи страхотна игра и от двете страни на централната точка, но в крайна сметка, гол в първите минути на двубоя, отбелязан от Христо Никилов и множество спасявания на вратаря на Сините-Physio BG-Николай Стоилов, бяха абсоюлтно достатъчни за победата на Сините с 1:0.

Лалетата ФК / The Tulips FC, на Mesròp Dimitrov, взеха жизнено важна победа по пътя им към титлата, нансаяйки първа загуба на Aktiv Komers, с един от най-впечатляващите обрати в историята на турнирите ни. Aktiv Komers излезнаха сигурно в мача, правейки атака след атака, проверявайки рефлексите на Милослав Павлов. Това даде резултат и до 35-та минута резултата бе 3:0, в полза на "жълтите". След това последва страхотния обрат на Лалетата, които отбелязаха 4 попадения в рамките на 9 минути, които бяха абсоюлтно достатъчни, за да спрат серията на Aktiv Komers без загуба. Илиян Колев бе в основата на обрата, показвайки страхотни лидерски качества и отбелязвайки страхотно попадение, с което приближи отбора си до точките.

DXC Football Team, на Илиан Александров, запазиха първата си позиция, надделявайки над коравия отбор на FC VMV - Sofia, с 5:3. Въпреки наличието на Валери Божинов в състава на VMV, DXC изглеждаха абсолютно подготвени да се изправят срещу голямото име в българския футбол, успявайки да го неутрализират абсолютно успешно, като освен това показаха страхотна игра и абсолютно заслужено се поздравиха с трите точки. Давор Петров изигра силен двубой, отбелязвайки 2 гола и 1 асистенция, докато останалите попадения бяха дело на Denis Ivanov, Alexander Zhivkov и Радослав Ханев. За VMV точни бяха Борислав Беширов(2) и Костадин Пилитов.

Пица Тути, на Rumen Milenov, грабнаха първи точки в лига, надделявайки над Сицилианците, на Любо Витанов. Мачът изглеждаше равностоен до съдийският сигнал за край на първата част, като на тооди етап двата готбора бяха разделени единствено от попадението на стражът на "пицарите"-Simoni Kotev. Второто полувреме обаче започна лошо за състава на Сицилианците, които загубиха един от играчите си заради контузия. Минути по-късно Денис Пидев получи втори жълт картон и на Сицилианците им се наложи да довършат двубоя с човек по-малко. Пица Тути се възползваха перфектно от числения си превез и успяха да победят съперника си с 5:1. Михаил Бешев(2), Крис Златинов и Илия Петков записаха имената си сред голмайсторите, докато почетното попадение на Сицилианците, бе дело на Любо Витанов.

Класация голмайстори:
Philip Filipov(Aktiv Komers)-9
Denis Ivanov(DXC Football Team)-8
Радослав Ханев(DXC Football Team)-8

Класация асистенти:
Давор Петров(DXC Football Team)-6
Йордан Терзиев(Aktiv Komers)-5
Александър Александров(DXC Football Team)-5
Илия Петков(Пица Тути)-5
Denis Ivanov(DXC Football Team)-5

Шампионатите на Vambos се състоят благодарение на Sesame. Партньори на събитието са Имам Човек, Godletes, Future Stars Academy, Fuss, Motion Sports, MACRON - СПОРТНАТА ЕКИПИРОВКА, ID Fit, Planeta by Eleven Club Sofia, Coriti, FITZONE.bg Хранителни добавки, фитнес облекло и аксесоари и Kin4You.

За записване в новата ни лига-Sesame Четвърта Лига или Vambos Winter Cup, се свържете с някой от нашите организатори или на телефон-0894947948.