Varna Firm шампиони на Варна - Чочо Шампионска Лига !ЦСКА Varna Firm отново е шампион, след като спечелиха Чочо – Шампионска Лига Варна. 


Червените завоюваха 11та титла от турнирите на Вамбос. В много оспорван и интересен двубой Varna Firm се наложи над сериозния отбор на Кудета Бар, в който личаха имената на 4 играчи играли в А група.
Двубоят започна много силно за ЦСКА, като още до 10тата минута можеха да отбележат гол,но блестящите изяви на вратаря на Кудета, както и 3 пъти помощта на гредите запазиха равенството 0-0.
В 14 минута червените откриха резултата с гол на Мартин Великов. Само 3-4 мин по-късно, Varna Firm удвоиха преднината си след много красив гол на Никола Найденов с глава.
Отборът на Кудета видимо изнервен от двата гола пасив, започна да се хвърля по-агресивно напред и стигнаха до две много опасни ситуации, като в едната гредата спаси вратаря на ЦСКА ВФ Иван Иванов.
Червените също направиха няколко опасни атаки, като 2-3 минути преди края на първото полувреме удариха греда за 4ти път, а вратарят на Кудета спаси и два много опасни удара на Иван Жеков.
Така в даденото от съзията продължение на първото полувреме, след перфектна контра атака, Латин Венков от Кудета намали резултата за 2-1.
Второто полувреме започна по-активно за Кудета, които имаха положения пропуснати от Марин Петров и Марин Ценов. В 10тата минута на втората част, Кудета стигнаха до изравняване на резултата чрез гол на Николай Станков Деко. От там до края мачът се превърна в борба за всяка топка и благодарение на перфектната игра на Юлиан Димитров,Петър Иванов и Калоян Иванов в защита не позволиха на "звездният" отбор на Кудета да вкара нов гол.Три минути преди края, след като Калоян Иванов открадна една топка на Марин Петров, ЦСКА организира светкавична контра, с която голмайстора на ЦСКА Иван Жеков вкара за 3-2 и подпечата титлата за червените. На трибуните в Кудета Парк имаше около 100 човека публика,които се насладиха на много високо ниво на игра.

След мача спонсорът на турнира, Пекарни ЧОЧО, награди двата отбора.
Отборът на ВАРНА ФИРМ спечели 400лв, а за Кудета остана наградата от 100лв.
Голмайстор на туртира стана Иван Жеков с 25 гола, MVP Петко Петков, а най-добър вратар Иван Иванов, като и тримата са от отбора на ЦСКА ВАРНА ФИРМ.