Inscrierile la campionatele Vambos sunt in plina desfasurare! Cum ma pot inscrie cu echipa mea?

Cand incepe sezonul nou la Vambos si este tarziu sa ma inscriu?

 

Unele dintre campionate  deja au inceput dar cum poate deja stiiti nici o data nu este tarziu sa va inscrieti in campionatele noastre. Ca sa va inscrieti in campionatul dorit de Dvs, pur si simplu creati echipa pe site-ul nostru si scrieti la Vambos Romania si/sau la organizaotrul local din orasul tau (lista cu organizaotri locali --> mai jos!), pentru mai multe detalii!

!!! Toate competitiile Vambos sunt fara taxe suplimentare!!!

 

Ce sa asteptati in sezonul actual:

Ultimate Liga Bucuresti Seniori (5+1):

Pentru cei care iubesc fotbalul pe teren mic Vambos continua cu cel mai mare Ultimate League pe Romania 

Meciurile se vor juca in ora preferata de Dvs si pe locatia dorita din terenurile partenere. Te poti inscrie sa joci fotbal in timpul tau liber fara nici o taxa suplimentara dar cu premii exceptionale si nu numai,poti castiga loc in evenimentul international Vambos Balkan Cup 7, Loc in Cupa Mondiala in Paris 2018 ( 10 tari participante)  , Loc in Cupa Mondiala in Dubai 2019, Loc in Sofia World CUP 2019 si Castigatorea din Liga va participa in Cupa Romaniei al Vambos cu toti castigatori din toate orasele din Romania cu Vambos si nu numai Vambos ofera posibilitatea pentru cei mai buni jucatori de a semna contracte pentru fotbal profesionist in alte tari!!! .


 

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Ultimate-Liga-Bucuresti-Seniori---vara-2018/110/ro-RO 

 

Bucuresti Juniori (Elevi 98-02):

Nu in ultimul rand Vambos s-a gandit si la juniorii iubitori ai acestui sportFormat Ultimate League continua pentru elevii nascuti intre anii 1999 si 2003 iar de la anul se va forma un campionat si pentru copiii cu varste mai miciCastigatorii se vor bucura de cupe, medalii si premii individuale pentru cel mai bun jucator, cel mai bun portar si golgheter al sezonului si nu numai Vambos ofera posibilitatea pentru cei mai buni jucatori de a semna contracte pentru fotbal profesionist in alte tari!!!

Pana in prima saptamana din august te poti inscrie !

 

Mai multe informatii aici: https://vambos.com/league/Bucuresti-Ultimate-Liga-Elevi-99-03-(Vara-2018)/111/ro-RO 

 

Bucuresti Fotbal 11:

In curand Vambos v-a da drumul si la Fotbalul real (10+1 ) pe iarba

Detalii in 2019.

 

Asteptati siurprize - In curand Vambos pe Bucuresti v-a lansa primul sau turneu de fotbal feminin pentru amatori !

Prima cupa Romaniei al Vambos in Bucuresti cu toti castigatori din Romania in Vambos  ( Noiembrie 2018)

 

Vambos Liga Constanta Seniori (5+1):


Dupa sezonul de 2017-2018 cu succes si cu format clasic liga tur-retur , fiecare cu fiecare si in Constanta, din nou vom da drum la 1 sezon asemantor doar cu Tur in perioada verii .Premii exceptionale si locuri in toate evenimentele internationale Vambos Balkan Cup si Vambos Cupa Mondiala in Paris si Dubai 2019! Iar castigatorea din Liga va participa in Cupa Romaniei al Vambos cu toti castigatori din toate orasele din Romania cu Vambos si nu numai ,Vambos ofera posibilitatea pentru cei mai buni jucatori de a semna contracte pentru fotbal profesionist in alte tari !

Te asteptam!

 Mai multe informatii aici: https://vambos.com/league/Constanta-Vambos-Liga-Seniori---vara-2018/113/ro-RO

  

Constanta Juniori 99-03 (5+1) :

Juniorii de pe malul marii au jucat finala editiei de iarna -primavara iar noi am inceput sezon de vara pentru a reincepe un fotbal frumos . Varsta limita pentru liga din Constanta pentru elevi va fi compusa de cei nascuti intre anii 1999-2003 cand se asteapta surprize din punctul de vedere al premiilor.
Iar foarte important de mentionat este ca Vambos ofera posibilitatea pentru cei mai buni jucatori de a semna contracte pentru fotbal profesionist in alte tari !

 

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Constanta-Ultimate-Liga-Elevi-99-03-(sezon-primavara-vara-2018)/104/ro-ROCluj-Napoca Seniori (5+1):
Orasul studentilor se va bucura de Premium Liga Vambos unde asteptarile sunt . Multe echipe organizator local si loc in toate evenimentele internationale Vambos Balkan Cup si Vambos Cupa Mondiala in Paris si Dubai 2019! Iar castigatorea din Liga va participa in Cupa Romaniei al Vambos cu toti castigatori din toate orasele din Romania cu Vambos si nu numai ,Vambos ofera posibilitatea pentru cei mai buni jucatori de a semna contracte pentru fotbal profesionist in alte tari !! Se va juca un meci pe saptamana obligatoriu iar pe terenul Club Transilvania !


Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Vambos-Liga-Cluj-Napoca--Vara-2018/119/ro-RO

 

Timisoara Seniori (5+1):

In partea Vestica a tarii lumea se bucura de mai mult fotbalLiga Vambos va fi pe etape, format clasic,fiecare cu fiecare , dar doar tur sezonul de vara. Timisoara se va bucura de organizator local la unic turneu fara taxe suplimentare.

Asteptariile sunt totusi mari. In afara de cupe,medalii si premii individuale castigatorii isi pot asigura un loc in toate evenimentele internationale Vambos Balkan Cup si Vambos Cupa Mondiala in Paris si Dubai 2019! Iar castigatorea din Liga va participa in Cupa Romaniei al Vambos cu toti castigatori din toate orasele din Romania cu Vambos si nu numai ,Vambos ofera posibilitatea pentru cei mai buni jucatori de a semna contracte pentru fotbal profesionist in alte tari !!.

Inscrierile in sezonul actual  pot continua pana in 30.06.2017. Daca si tu doresti sa iti vezi nivelul tau intr-un turneu international nu uita sa iti creezi echipa pe www.vambos.com

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Timisoara-Vambos-Liga-Vara-2018/115/ro-RO

 

Sibiu Seniori  (5+1):

La fel ca in capitala in judetul Sibiu campionatele Vambos au mare succes. Vambos lanseaza si pentru fani fotbalului format clasic Vambos Premium Liga Sibiu . Castigatoarea v-a avea onoarea de a radica asupra capului trofeul Vambos si nu numai, Finalisti vor beneficia de premii in bani , echipamente si nu numai castigatorea din Liga va participa in Cupa Romaniei al Vambos cu toti castigatori din toate orasele din Romania cu Vambos .Vambos ofera posibilitatea pentru cei mai buni jucatori de a semna contracte pentru fotbal profesionist in alte tari !!
Iar pentru prima data in istoria Vambos Castigatorea i se va pastra loc in toate evenimentele internationale Vambos Balkan Cup si Vambos Cupa Mondiala in Paris si Dubai 2019! 

 

Mai multe informatii aici: https://vambos.com/league/Sibiu-Vambos-Liga---Vara-2018/114/ro-RO


Oradea Seniori (5+1):

In orasul din granita cu Ungaria – Oradea, Vambos v-a incepe Premium Liga in Oradea sezon vara in care vor participa toate echipele din Oradea, jucand dupa program cu etape dar doar tur fiecare cu fiecare iar castigatoarea se va bucura de premii exceptionale si loc in toate cupele internatioanel in 2018 si 2019! Iar cei mai buni jucaotri vor avea posibilitatea de a semna contracte profesional in alte tari!

 

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Oradea-Vambos-Liga-Vara-2018/116/ro-RO


Iasi Seniori (5+1):

In orasul cu multi studenti – Iasi in vara, Vambos v-a incepe Premium Liga in care vor participa toate echipele din Iasi, jucand dupa program cu etape-tur, fiecare cu fiecare iar castigatoarea se va bucura de premii exceptionale si loc in toate cupele internatioanel in 2018 si 2019! Iar cei mai buni jucaotri vor avea posibilitatea de a semna contracte profesional in alte tari!

Va asteptam!!!

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Iasi-Vambos-Liga-(sezon-vara-2018)/118/ro-RO 


ORGANIZATORI LOCALI:

Vambos Bucuresti

Vambos Constanta

Vambos Cluj-Napoca

Vambos Timisoara

Vambos Galati

Vamabos Sibiu

Vambos Oradea

Vambos Iasi