Inscrierile la campionatele Vambos au inceput! Cum ma pot inscrie cu echipa mea?

Cand incepe sezonul nou la Vambos si este tarziu sa ma inscriu?

 

Unele dintre campionate  deja au inceput dar cum poate deja stiiti nici o data nu este tarziu sa va inscrieti in campionatele noastre. Ca sa va inscrieti in campionatul dorit de Dvs, pur si simplu creati echipa pe site-ul nostru si scrieti la Vambos Romania si/sau la organizaotrul local din orasul tau (lista cu organizaotri locali -mai jos!), pentru mai multe detalii!

!!! Toate competitiile Vambos sunt fara taxe suplimentare!!!

 

Ce sa asteptati in sezonul actual:

Bucuresti Premium Liga (5+1):

In Bucuresti incepe Premium Liga, tur-retur fiecare cu fiecare , in acest turneu vor participa echipe din tot Bucurestiul si meciurile se vor juca  dupa program fix. Daca doriti program special dupa cerintele dvs ,contati vambos bucuresti. Inscrierile continua ..acum cu premii din brandul spaniol JOMA  si loc in evenimentul international Vambos Balkan Cup 6!  Te asteptam!

 

Mai multe informatii aici: https://vambos.com/league/Premium-Liga-Bucuresti-(sezon-toamna-primavara-2017-2018)/90/ro-RO

 

Ultimate Liga Bucuresti Seniori (5+1):

Pentru cei care iubesc fotbalul pe teren mic Vambos continua cu cel mai mare Ultimate League pe Romania 

Meciurile se vor juca in ora preferata de Dvs si pe locatia dorita din terenurile partenere. Pana in prima saptamana din noiembrie te poti inscrie sa joci fotbal in timpul tau liber fara nici o taxa suplimentara dar cu premii exceptionale si nu numai,poti castiga loc in evenimentul international Vambos Balkan Cup 5

Se asteapta peste 40 de echipe iar castigatoarea va putea concura in Cupa Internationala Vambos 2018 in februarie cand se va inalni cu toti campioni din Romania,Bulgaria, Serbia, Macedonia !

 

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Bucuresti-Ultimate-Liga-Seniori-(sezon-toamna-2017)/88/ro-RO

 

Bucuresti Juniori (Elevi 98-02):

Nu in ultimul rand Vambos s-a gandit si la juniorii iubitori ai acestui sportFormat Ultimate League continua pentru elevii nascuti intre anii 1998 si 2002 iar de la anul se va forma un campionat si pentru copiii cu varste mai miciCastigatorii se vor bucura de cupe, medalii si premii individuale pentru cel mai bun jucator, cel mai bun portar si golgheter al sezonului!

Pana in prima saptamana din noiembrie te poti inscrie !

 

Mai multe informatii aici: https://vambos.com/league/Bucuresti-Liga-pentru-Elevi-98-02-(sezon-toamna-2017)/89/ro-RO

 

Bucuresti Fotbal 11:

In curand Vambos v-a da drumul si la Fotbalul real (10+1 ) pe iarba

Detalii in 2018.

 

Asteptati siurprize - In curand Vambos pe Bucuresti v-a lansa primul sau turneu de fotbal feminin pentru amatori !

 

Premium Liga Constanta Seniori (5+1):


Revenim la format clasic liga tur-retur , fiecare cu fiecare si in Constanta, din nou premii exceptionale si loc in evenimentul international Vambos Balkan Cup 6!  Te asteptam!

 Mai multe informatii aici: https://vambos.com/league/Premium-Liga-Constanta--(sezon-toamna-primavara-2017-2018)/91/ro-RO

 


Constanta Seniori (5+1):

Dupa finala editiei de vara cea unica competie al Vambos Ultimete League in Romania are si in Constanta acelasi succes. Se asteapta sa se inscrie peste 30 de echipe iar castigatoarea  se v-a bucura de premii unice si va putea concura in Cupa Internationala Vambos 2018 in februarie cand se va inalni cu toti campioni din Romania,Bulgaria, Serbia,Macedonia !

Pana in prima saptamana din noiembrie te poti inscrie . Creati echipa si inscrieti-o din link de mai jos.!

Mai multe informatii aici: https://vambos.com/league/Constanta-Ultimate-League-Seniori-(sezon-toamna-2017)/92/ro-RO 

 

Constanta Juniori (5+1) :

Juniorii de pe malul marii au jucat finala editiei de vara iar noi vom incepe sezon toamna pentru a reincepe un fotbal frumos cu o schimbare si anume cei nascuti in anul 1997 vor putea juca la turneele pentru seniori iar varsta limita pentru liga din Constanta pentru elevi va fi compusa numai de cei nascuti intre anii 1998-2002 cand se asteapta surprize din punctul de vedere al premiilor.

 

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Constanta-Ultimate-Liga-Elevi-98-02-(sezon-toamna-2017)/87/ro-ROCluj-Napoca Seniori (5+1):
Orasul studentilor se va bucura de Premium Liga Vambos unde asteptarile sunt ri. Peste 30 de echipe organizaotr local si loc in Cupa Internationala Vambos 6! Meciurile ligii se vor juca in timpul dorit de dvs , un meci pe saptamana obligatoriu iar pe terenul Club Transilvania !

Pana in 30.09.2017 te poti inscrie iar placerea pentru fotbal te poate aduce la Cupa Internationala Vambos 2018

 

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Premium-Liga-Cluj-Napoca-(sezon-toamna-primavara-2017-2018)/94/ro-RO

 

Timisoara Seniori (5+1):

In partea Vestica a tarii lumea se bucura de mai mult fotbalLiga Vambos va fi pe etape, format clasic,fiecare cu fiecare , tur -retur. Timisoara se va bucura de organizator local la unic turneu fara taxe suplimentare.

Asteptariile sunt totusi mari. In afara de cupe,medalii si premii individuale castigatorii isi pot asigura un loc in Cupa Internationala 2018 unde banatul poate arata un fotbal de neuitat.

Inscrierile in sezonul actual  pot continua pana in 30.09.2017. Daca si tu doresti sa iti vezi nivelul tau intr-un turneu international nu uita sa iti creezi echipa pe www.vambos.com

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Premium-Liga-Timisoara-(sezon-toamna-primavara-2017-2018)/95/ro-RO

 

Galati Seniori (5+1):

In orasul de pe dunare Galati, Vambos continua editia de toamna in format clasic fiecare cu fiecare, tur-retur. Tot la cele mai mici preturi si fara nici un cost suplementar. si cu organiztor local

Inscriete si asigurate de locul tau in Cupa Internationala 2018 !

 

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Premium-Liga-Galati-(sezon-toamna-primavara-2017-2018)/96/ro-RO

 

Sibiu Seniori  (5+1):

La fel ca in capitala in judetul Sibiu campionatele Vambos au mare succes. Vambos lanseaza si pentru fani fotbalului format clasic Vambos Premium Liga Sibiu. Castigatoarea v-a avea onoarea de a radica asupra capului trofeul Vambos si nu numai, castigatorea va da piept cu echipe internationale in Cupa Internationala Vambos 2018!

 

Mai multe informatii aici: https://vambos.com/league/Sibiu-Premium-Liga-Sezon-Primavara--Vara-2017/84/ro-RO


Oradea Seniori (5+1):

In orasul din granita cu Ungaria – Oradea din 1 Octombrie, Vambos v-a incepe Premium Liga in  Oradea in care vor participa toate echipele din Oradea, jucand dupa program cu etape,tur-retur, fiecare cu fiecare iar castigatoarea se va bucura de premii exceptionale si loc in Cupa Internationala 2018!

 

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Premium-Liga-Oradea-(sezon-toamna-primavara-2017-2018)/97/ro-RO


Iasi Seniori (5+1):

In orasul cu multi studenti – Iasi din 1 Octombrie, Vambos v-a incepe Premium Liga in  Iasi in care vor participa toate echipele din Iasi, jucand dupa program cu etape,tur-retur, fiecare cu fiecare iar castigatoarea se va bucura de premii exceptionale si loc in Cupa Internationala 2018!

Mai multe informatii aici:  https://vambos.com/league/Premium-Liga-Iasi-(sezon-toamna-primavara-2017-2018)/93/ro-RO 


ORGANIZATORI LOCALI:

Vambos Bucuresti

Vambos Constanta

Vambos Cluj-Napoca

Vambos Timisoara

Vambos Galati

Vamabos Sibiu

Vambos Oradea

Vambos Iasi