Кога започват новите сезони на Vambos и късно ли е да се включим ?

Някои от турнирите вече започнаха, но както знаете никога не е късно да се включите в нашите турнири .  За да се запишете в избраното от вас състезание, просто създайте отбор на сайта ни и пишете на Vambos Fit за повече информация ! 


Какво да очаквате през настоящия сезон:


СОФИЯ МЪЖЕ

В София стартира най-масивната лига за мини-футбол - купата на Клуб 33. В нея взимат участие отбори от целия град, както и от околността и се очаква да има над 70 отбора в цялата надпревара. Регистрациите продължават до първата седмица на месец ноември, а наградите са повече от уникални - без допълнителни такси, на удобен за вас терен и в удобен за вас час, вие се състезавате за банкет в Клуб 33 (топ 4), както и професионални спортни екипи марка Joma ! Победителят ще вземе и квота за Балканска Купа 3, където ще мерят сили с всички шампиони на България, Румъния и Сърбия в София през 2017та година ! 

Повече информация -> https://vambos.com/league/157


За по-професионалните отбори, от този сезон ще има и целогодишна лига с осигурен награден фонд от 1500 лева https://vambos.com/league/160 . Таксите са по-високи, но всичко отива за осигуряване на професионални съдии, медицинска лица, награден фонд и такса терени ! Всичко ще е във фиксиран график, като ще има първи полусезон и втори полусезон ! 

Повече информация -> https://vambos.com/league/160


Футбол 9 продължава да расте, като през този сезон се очакват да се включат до 32 отбора. Там отново наградите са банкет в Клуб 33 , както и екипи на испанската марка Joma . Форматът ще е Шампионска Лига, като ще имате по мач на седмица във фиксиран от нас график. Ако искате специализирано изготвен за вас график се свържете с Vambos Fit ! 

Повече информация -> https://vambos.com/tournament/296След летния успех на Футбол 11, от 1ви октомври стартира и новия сезон ! Форматът ще е като този на Лято 2016 - групова фаза и след това директни елиминации ! На всеки мач ще има главен рефер, странични рефери (със засади се играе, да), както и медицинско лице ! 

Повече информация -> https://vambos.com/tournament/297


СОФИЯ УЧЕНИЦИ

От тази година има промяна в наборите на София. Набор 1997 се включва при мъжете, а най-големият набор турнир става 1998-2000 . По-младите пък юноши на Vambos, ще играят с отбори родени между 2001 и 2003 . Наградите ще са професионални екипи Joma за първенците, както и купа,медали и индивидуални награди !

Повече информация за набори 1998-2000 -> https://vambos.com/league/155

Повече информация за набори 2001-2003 -> https://vambos.com/league/156


СОФИЯ ЖЕНИ

От 1ви октомври стартира и първата по рода си женска аматьорска купа на Vambos ! 

Повече информация -> https://vambos.com/tournament/246


СТАРА ЗАГОРА МЪЖЕ И ЮНОШИ

От този сезон градът си има местен организатор в лицето на Vambos Stara Zagora. И двата турнира ще са в по-професионален формат, като всеки от отборите ще има лист с картотекирани играчи, които само ще може да използва ! Очаквайте конференция при събиране на нужния брой отбори ! 

Повече информация за мъже -> https://vambos.com/tournament/294

Повече информация за набори 1998-2001 -> https://vambos.com/tournament/299


ВАРНА МЪЖЕ И ЮНОШИ

Както разбрахте, Варна Мъже си има нов спонсор в лицето на Пекарни 4о4о ! Очаква се участие да вземат някои от най-солидните отбори на Варна, като участие са заявили вече Varna Firm, Bar Ku De Ta, както и представителите на спонсора и сребърни медалисти в надпреварата Балканска Купа 2 - 4о4о. 


Юношите пък на Варна ще мерят сили вече само и единствено на терен Ку Де Та Парк . Поради изземането на терени Локомотив и липсата на свободни часове на терен Спартак, от Ку Де Та Парк се съгласиха да приемат всички юноши на Варна на своя терен. От цена 60 лева, теренът се съгласи да взима почти 50% от оригиналната такса, а именно - 35 лева общо (17,50 лв на отбор). 


Повече информация за Шампионска Лига 4о4о -> https://vambos.com/tournament/298

Повече информация за Варна 1998-2000 -> https://vambos.com/league/158

Повече информация за Варна 2001-2004 -> https://vambos.com/league/159


БУРГАС МЪЖЕ 

Градът ще си има първата по рода си лига. Правилата ще са като на родното ни първенство, а участие са вече заявили всички ветерани в схемата на Vambos Burgas ! 

Повече информация -> https://vambos.com/league/164


ПЛОВДИВ МЪЖЕ И ЮНОШИ

Фиксиран график, сериозни отбори и формат Шампионска Лига - това е замислил представителят на града Vambos Plovdiv (за повече информация му пишете на лично) ! Турнирите ще са със задължителни картотеки, а преди началото на турнира ще имате конференция, за да си получите графика докрая на турнира ! 

Повече информация за Пловдив Мъже -> https://vambos.com/league/165

Повече информация за Пловдив 1998-1999 -> https://vambos.com/league/166

Повече инфорамция за Пловдив 2000-2003 -> https://vambos.com/league/167