Cea de-a cincea ediție a Cupei Balcanilor; ”Vambos”, din 9 februarieCompetiția ”Vambos” a devenit o tradiție, iar pentru al treilea an va avea loc la Sofia, pe cea mai bună bază din Balcani, Țarsko Selo. 28 de echipe vor participa la turneu, acestea fiind echipele de top de la Vambos anul trecut. Campionii din toată Bulgaria (Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas, Stara Zagora, Vratsa), dar participanți și din România (București, Timișoara, Cluj-Napoca,etc.), Serbia, Macedonia, Turcia și Moldova vor lupta cu ambiție.

Formatul turneului este standard, rezervat formațiilor de 5 + 1, iar echipele sunt împărțite în 7 grupe de câte patru și vor juca câte un meci împotriva fiecărei trupe din serie. După partidele din faza grupelor, urmează optimile de finală, pentru care se va derula o tragere la sorți, echipele fiind împărțite în două urne, în funcție de clasamente. Durata fiecărui joc este de 40 de minute, în 2 reprize de 20 de minute.


Cupa începe pe data de 9 februarie, vineri la ora 19:00 la baza sportiva Țarsko Selo. În cele 3 zile sunt așteptate meciuri interesante, de dimineața până seară. Finala turneului va avea loc pe data de 11.02,, duminică, la ora 14:40, la Țarsko Selo.

Marele câștigător va beneficia de o vacanță la Sunny Beach pentru întreaga echipă, precum și o cotă de acoperire a cheltuielilor pentru următoarea ediție a Cupei Balcanilor. Orice iubitor de fotbal care vrea să se bucure de acest weekend de fotbal este binevenit. În prezent, Vambos.com face înscrieri pentru viitoarele sezoane, începând cu Cupa Balcanică Vambos 6 în Sunny Beach, din vara lui 2018.

Informații despre toți participanții la eveniment pot fi găsite pe Facebook.

Despre Vambos:

Vambos.com este o rețea socială de sport care conectează iubitorii de sport. Site-ul este o platformă care permite oamenilor din întreaga lume să facă sport și să găsească noi prieteni în același timp.

Avantajul acestei rețele sociale este dat de organizarea rapidă și ușoară, care vă permite cu un singur click să găsiți jucătorii potriviți și evenimentul potrivit pentru Dvs. Înregistrarea pe site, crearea evenimentelor sportive și participarea la toate evenimentele de pe Vambos.com sunt complet gratuite.

Contact:

https://www.facebook.com/romania.vambos