Коледна Vambos Купа (Първо издание)

В първото издание на Коледна Купа Vambos, отборите които заявиха своето участие бяха разпределени в две групи от по четири отбора. 
В Група А попаднаха отборите на „Легендите“, „Kuchetata“, „Пустиняците“, „Coriti ERP”.
В група Б бяха разпределени „Squadra”, “Gizdov Team”, “Paradox” и отбора на “Младежите“.

След изиграването на груповата фаза, отборите които излязоха от групите бяха „Легендите“ заемайки първата позиция в своята А група, следвани от отбора на Слави Колев „Kuchetata”, които останаха на второ място.
При Б група, за първото място успяха да се преборят момчетата на Илви Каменски от отбор „Paradox”,а втората позиция остана за „Младежите“.
Така се очертаха изключително интересни полуфинални мачове, като отбора на „Легендите“ се изправи срещу отбора на Wladko Dodow“Младежите“, а паралелно на съседния терен, сили премериха отборите на “Paradox“ и „Kuchetata“.

На изключително интересни и вълнуващи двубой се насладихме, след като всички оставиха на терена и сърце и душа за отборите си. „Легендите успяха да отстранят „Младежите“ и продължиха напред в борбата за златото. Във вторият полуфинален мач „Kuchetata” отстраниха отбора на Илви Каменски, след изключително драматичен двубой. С гол във втората минута на продължението успяха да изравнят резултата и да стигнат до дузпи. След изпълнението им, „Кучетата“ на Слави Колев стана вторият отбор финалист.
Така за бронза остана да се борят отборите на „Младежите“ и „Paradox”, като „Младежите“ успяха да надделеят и да завоюват медалите.

Във финалният мач отборът на „Легендите“ успя да пребори не лекият си съперник „Kuchetata” побеждавайки с три гола разлика и именно 6:3. Това бе и крайният резултат, с който те заслужиха и грабнаха златото.

Официално „Легендите“ сe превърнаха в първият Коледен шампион на Vambos!